Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 11:11

Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο και πήραν τα δώρα τους

Μία όμορφη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά, οργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης. Για δεύτερη χρονιά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τα παιδιά από όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου στόλισαν το δέντρο στο κεντρικό δημαρχείο, στην Αγία Κυριακή.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Καραπάνος και Δημήτρης Σπύρου ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γρηγόρης Γιαννάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα παιδιά έδωσαν τις ευχές τους και κατέθεσαν τα αιτήματά τους με σημαντικότερο την τοποθέτηση περισσοτέρων παιχνιδιών στους αύλιους χώρους.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές μαζί τους και τόνισε το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον του Δήμου για την αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής. Έναν μικρό απολογισμό των δράσεων που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή έκανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης.

Αυτός που αποθεώθηκε από τους μαθητές ήταν ο Άι- Βασίλης! Ο Ηλίας Λαδόπουλος, μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου, έβαλε την κλασική κόκκινη στολή κι είχε να πει ιστορίες και αστεία με τα παιδιά. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ήρθε φορτωμένος με δώρα. Με μέριμνα του Δήμου και του Πνευματικού Κέντρου υπήρχε ένα δώρο για κάθε παιδί..

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον στολισμό του δέντρου που βρίσκεται στην αυλή του Δημαρχείου.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech