• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα - Δελτία Τύπου
  • Δελτίο τύπου για την αναβολή των δύο παραστάσεων του 5ου Φεστιβάλ Δωδώνης, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 6, 8 και 9 Αυγούστου.
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 12:37

Δελτίο τύπου για την αναβολή των δύο παραστάσεων του 5ου Φεστιβάλ Δωδώνης, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 6, 8 και 9 Αυγούστου. Κύριο

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν από πυρκαγιές σε περιοχές της επικράτειας, αναβάλλονται για ημερομηνίες που αναμένεται να επανακαθοριστούν άμεσα, οι προγραμματισμένες δύο εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ Δωδώνης που πραγματοποιούνται από κρατικούς φορείς, σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου και την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, 8 και 9 Αυγούστου αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, αναβάλλεται η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που ήταν προγραμματισμένη για απόψε Παρασκευή 6 Αυγούστου, μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για μη λειτουργία όλων των Αρχαιολογικών χώρων.

Αναβάλλονται επίσης και οι δύο παραστάσεις του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή και τη Δευτέρα, 8 και 9 Αυγούστου, αντίστοιχα, στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, βάσει της εν ισχύ Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, προκειμένου για την αποφυγή πυρκαγιών, η οποία ισχύει μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 16:02

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech