• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα - Δελτία Τύπου
  • Δήμος Δωδώνης-Ορισμός Αντιδημάρχων-Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 05:34

Δήμος Δωδώνης-Ορισμός Αντιδημάρχων-Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Τους τέσσερις νέους αντιδημάρχους όρισε με απόφασή του ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

            Αντιδήμαρχοι, με θητεία έως τις 31.12.2020, ορίστηκαν οι:

Νίκος Λώλος, με ευθύνη το Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Διαφάνειας και τα Γραφεία  Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων. Επίσης, υπό την ευθύνη του τέθηκαν οι κατά τόπον αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Δημητρίου.

Βασίλης Χήρας, με ευθύνη το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Γραφείο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον, του ανατέθηκαν οι κατά τόπον αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Λάκκας Σουλίου.

Πέτρος Βασιλείου, με ευθύνη το Γραφείο Τεχνικών Έργων και Μελετών, το Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, την Ύδρευση και την Αποχέτευση. Επιπρόσθετα, του ανατέθηκαν οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Σελλών.

Γρηγόρης Γιαννάκης, με ευθύνη το Γραφείο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και το Γραφείο Καθαριότητας κι Ανακύκλωσης. Επίσης, τέθηκαν υπό την ευθύνη του οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Δωδώνης.

            Παράλληλα, σε ειδική συνεδρίαση, εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωδώνης η Μαρία Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος ο Βάιος- Αλέξανδρος Σκλιβανίτης και Γραμματέας ο Βασίλης Δήμος.

            Ο Δήμαρχος, Χρήστος Ντακαλέτσης, ευχήθηκε σε όλους γόνιμη και παραγωγική θητεία. «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο μας, χωρίς καθυστερήσεις κι αναβολές. Σκοπός είναι να προσφέρουμε το καλύτερο στους συμπολίτες μας και να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάδειξη του Δήμου Δωδώνης, όπως μεθοδικά ξεκινήσαμε και πράξαμε τα προηγούμενα πέντε χρόνια», τόνισε.

            Μάλιστα, η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμά της έχοντας, πλέον, την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς το Δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση που κατέθεσε η παράταξη του δημάρχου Χρήστου Ντακαλέτση και της απέδωσε μία επιπλέον έδρα,  καθορίζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό των εδρών  της δημοτικής αρχής στις έντεκα. 

 

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech