Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 10:31

Δελτίο τύπου για τη διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Δήμου Δωδώνη

     Ο Δήμος Δωδώνης μέσω του Κέντρου Κοινότητας και στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α)», το οποίο εφαρμόζεται μέσω του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ)» θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, στην κατατεθείσα αίτησή τους. Συγκεκριμένα, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 Οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Αγίου Δημητρίου παραλαμβάνουν από τις 08:30 έως τις 10:00 στο Κεντρικό Δημαρχείο, στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου.

 Οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Δωδώνης παραλαμβάνουν από τις 09:00 έως τις 10:00 στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Δωδώνης.

 Οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Σελλών παραλαμβάνουν από τις 09:15 έως τις 10:00 στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Σελλών.

 Οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Λάκκας Σουλίου παραλαμβάνουν από τις 08:00 έως τις 10:00 στο ΚΕΠ Δερβιζιάνων.

     Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανονισμών ατομικής υγιεινής και των οδηγιών – μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη διασποράς της Covid-19. Ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στα σημεία διανομής, υποχρεωτικά με χρήση μάσκας. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, μπορεί να παραλάβει τρίτος με την κατάθεση εξουσιοδότησης. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2654360113.