Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 10:58

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιχορήγηση ή/και Αιγίδα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απευθύνει δύο (2) Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Επιχορήγηση ή/και Αιγίδα για:

  1. Φορείς που διαχειρίζονται Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά
  2. Δράσεις Μουσείων Νεότερου Πολιτισμού

 

            Ο προσκλήσεις απευθύνονται σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, με κοινωφελείς ή πολιτιστικούς σκοπούς, για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2020.

            Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων ή να εγγραφούν, ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην Πύλη Πολιτιστικών Φορέων (http://drasis.culture.gr), ως τις 15/04/2020. Στη συνέχεια, θα μπορούν να υποβάλλουν το σχετικό αίτημα Επιχορήγησης ή/και Αιγίδας, με ανάλογη ηλεκτρονική διαδικασία (http://drasis.culture.gr/index.php/aithma-epixorigisis/submit), ως τις 30/04/2020.

            Επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού (http://drasis.culture.gr/index.php/anakoinwseis), του Δήμου Δωδώνης (www.dodoni.gr) και στα αναγραφόμενα τηλέφωνα επικοινωνίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

                                                                               Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

 

                                                                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΗΡΑΣ