Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 10:19

Διανομή ρυζιού από τον Δήμο Δωδώνης

     Στη διανομή 13,5 τόνων ρυζιού, προχωρά από σήμερα ο Δήμος Δωδώνης. Πρόκειται για ποσότητες που προέρχονται από το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους, της Ευρωπαικής Ένωσης και υλοποιείται με βάση τις αιτήσεις που είχαν κατατεθεί το 2013.

     Η παραλαβή των ποσοτήτων έγινε σήμερα στο κεντρικό δημαρχείο, στην Αγία Κυριακή, από την αρμόδια αντιδήμαρχο Μυρτώ Δημακοπούλου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

     Η κ. Δημακοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε, ότι η διανομή στους δικαιούχους και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων, θα είναι άμεση και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

     Σημείωσε δε ότι πρόκειται για μία πολύ μικρή βοήθεια για οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και συμπλήρωσε πως ο Δήμος, επιδιώκει τη συμμετοχή του, σε όλες τις ανάλογες παρεμβάσεις, προκειμένου να συμβάλλει από την πλευρά του στην ενίσχυση των νοικοκυριών.

     Από τη συνολική ποσότητα ρυζιού που παρέλαβε ο Δήμος, στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Δημητρίου διατίθενται έξι τόνοι, στη Δημοτική Ενότητα Δωδώνης ενάμισι τόνος, στη Δημοτική Ενότητα Σελλών δύο τόνοι και στη Δημοτική Ενότητα Λάκκας Σουλίου τέσσερις τόνοι.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech