Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 09:24

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το Νάιο Δρόμο

     Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Τον 3ο Νάιο Δρόμο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στην κοιλάδα της Αρχαίας Δωδώνης.

     Ο Δήμος  Δωδώνης, η Ένωση Κλασσικού Αθλητισμού – ΔΩΔΩΝΗ και οι Σύλλογοι Δωδωναίας Κοιλάδας, με τη συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και  υπό την αιγίδα της περιφέρειας Ηπείρου, είναι οι πρωτεργάτες της φετινής διοργάνωσης. 

     Στην ιστοσελίδα www.naiosdodonimarathon.gr έχει αναρτηθεί η προκήρυξη καθώς και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες του αγώνα.

     Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση, στο κατάστημα Siontis Athletics 28ης Οκτωβρίου 18 Ιωάννινα και από 30.8.2015 έως 5.9.2015 καθημερινά στο «περίπτερο» που θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία.

     Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για  δρομείς των 18 και 5 χιλιομέτρων, για  μαθητές Δημοτικού (διαδρομή 2 χιλιομέτρων) και φυσικά για όλους όσους θέλουν  την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη να ξαναζήσουν στο αρχαίο στάδιο της Δωδώνης  μια λαμπρή γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech