Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 11:30

Υπεγράφη η σύμβαση για το γήπεδο της Μουσιωτίτσας

     Στην υπογραφή της σύμβασης για τη βελτίωση του γηπέδου Μουσιωτίτσας προχώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας "ΑΛΦΑ ERGOSPOR AE" Ιάσονας Γκαζιάνης.

     Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" με προυπολογισμό 343 χιλιάδες ευρώ.

     Σύμφωνα με την μελέτη που έχει εκπονηθεί οι εργασίες θα αναπτυχθούν σε χώρο έξι στρεμμάτων περίπου. Θα κατασκευαστούν όλα τα απαραίτητα δίκτυα, θα γίνει διαμόρφωση του εδάφους και στην συνέχεια θα τοποθετηθεί τεχνητός χλοοτάπητας.

     Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση, η οποία είχε τεθεί ως προτεραιότητα από την Δημοτική Αρχή. Άλλωστε για την Μουσιωτίτσα, την τοπική ομάδα και τους υπόλοιπους φορείς, το αίτημα για ένα σύγχρονο γήπεδο, ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και τρεις δεκαετίες.

     "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε υπογράψει τη σύμβαση, γεγονός που σημαίνει ότι το έργο πλέον ξεκινά. Θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αλλά και μία περιοχή που σήμερα το έχει απόλυτη ανάγκη", σημείωσε ο δήμαρχος.

     Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση μπορεί να έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή. Από την Δημοτική Αρχή άλλωστε, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων, που αποσκοπούν στην στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ειδικά στην παραποτάμια περιοχή, με απώτερο στόχο να μην βρεθεί στο περιθώριο, μετά την λειτουργία της Ιόνιας Οδού.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 11:33

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech