• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα - Δελτία Τύπου
  • Δελτίο τύπου του Δήμου Δωδώνης για τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δωδώνης στο πλαίσιο της τηλε-εκπαίδευσης.
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 11:12

Δελτίο τύπου του Δήμου Δωδώνης για τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δωδώνης στο πλαίσιο της τηλε-εκπαίδευσης.

Με τάμπλετ και mobile internet με κάρτα έχει προμηθεύσει από την περασμένη άνοιξη και την πρώτη καραντίνα, ο Δήμος Δωδώνης, όλα τα παιδιά των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Ως εκ τούτου, οι μαθητές των σχολείων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δήμου Δωδώνης, είναι εξοπλισμένοι σήμερα με τα μέσα που απαιτεί το πρόγραμμα της σύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δύο μικροί μαθητές νηπιαγωγείων που άρχισαν να φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εφοδιάστηκαν επίσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό και είναι κι αυτοί απόλυτα έτοιμοι για τα μαθήματα που ξεκινούν σήμερα.

Σημειώνεται εδώ πως τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Δωδώνης, είναι τα εξής: Δημοτικό στην ΤΚ Κουκλεσίου, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Μουσιωτίτσας, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Κρυφοβού, Δημοτικό στην ΤΚ Αβγού, Δημοτικό στην ΤΚ Επισκοπικού, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στην ΤΚ Ρωμανού.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δωδώνης κ. Γιώργος Θεοχάρης τονίζει τα εξής: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μαθητών του Δήμου μας και θα είμαστε όπως το κάναμε πάντοτε, αρωγοί στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας για το ξεπέρασμα των δυσκολιών που προκύπτουν σήμερα από την πανδημία».

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech