• Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (ΜΕΣΩ ΕΣΗΔΗΣ) Του Έργου «Πρόταση Διαμόρφωσης Χώρου Πολιτισμού Με Τη Χρήση Νέων Τεχνολογιών Στο Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Δωδώνης» Προϋπολογισμού 175.000,00€ με Φ.Π.Α.
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 11:23

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ διακηρύττει ότι την  29 του μηνός Ιουλίου του έτους 2019 ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 15:00 μ.μ. (λήξη υποβολής των προσφορών) , θα διεξαχθεί  ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν4412/2016 (με το σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 95 παρ 2α του Ν. 4412/2016.)   όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα για την πράξη με τίτλο: «Πρόταση διαμόρφωσης χώρου πολιτισμού με τη χρήση νέων τεχνολογιών στο δημοτικό κατάστημα Δ.Ε. Δωδώνης» προϋπολογισμού 175.000,00

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 12:08