Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 13:21

Ευχαριστήρια Επιστολή Δημάρχου Δωδώνης

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Σας ευχαριστώ όλους, ολόψυχα, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στην παράταξη Ενότητα Προοπτικής και σ’ εμένα προσωπικά.

Κι ευχαριστώ τους πάντες, τόσο αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους όσο κι εκείνους που στήριξαν άλλους συνδυασμούς. Γιατί, σ’ έναν δήμο που προσβλέπει σ’ ένα μέλλον λαμπρό, δεν περισσεύει κανείς!

Επίσης, ευχαριστώ τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον τίμιο κι ενωτικό αγώνα που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα, κι όλους τους συνεργάτες και συμπορευτές για την αδιαμαρτύρητη εργατικότητα και την ακατάπαυστη προσπάθεια.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, κατορθώσαμε να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας, το μήνυμα της προοπτικής, το μήνυμα της Ενότητας Προοπτικής.

Ένα μήνυμα που ενστερνίστηκαν οι δημότες της Δωδώνης και το μετέφρασαν σε ψήφο εμπιστοσύνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αντιλαμβάνονται άριστα τη γλώσσα της αλήθειας και την επιβραβεύουν.

Αγαπητοί δημότες, σε όλη τη θητεία μας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν κομματικά χρώματα, δεν υπάρχουν πελατειακές σχέσεις και προσωπικά συμφέροντα. Για εμάς υπάρχουν ανοιχτές πόρτες, ξεκάθαρες κουβέντες, έντιμες κι ισότιμες προσπάθειες απέναντι σε όλους. Κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Σε όλη τη θητεία μας, αλλά και στην προεκλογική περίοδο, κινηθήκαμε με μοναδικό όπλο την αλήθεια του έργου μας κι απαρέγκλιτη προϋπόθεση τον πολιτικό πολιτισμό. Κι αυτή ακριβώς την αλήθεια επιβραβεύσατε με την ψήφο σας, και τις δύο Κυριακές. Και μαζί θα συνεχίσουμε.

Η ψήφος σας μάς γεμίζει με δύναμη για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο αλλά και με ευθύνη να προοδεύσουμε ακόμη περισσότερο…. και μαζί θα το πετύχουμε!

Σας ευχαριστώ, από καρδιάς!

Χρήστος Ντακαλέτσης

Δήμαρχος Δωδώνης