• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ πριν τη Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για το έργο : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ Δ.Δ. ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ – Δ.Δ. ΓΕΩΡΓΑΝΩΝ ΕΩΣ Δ.Δ. ΑΧΛΑΔΕΑΣ»
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 10:03

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Αγία Κυριακή Θεριακησίου:     8 -   1  - 2019

Αρ. Πρωτ. :  119

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ταχ. Δ/νση   :   Αγία Κυριακή Θεριακησίου

Ταχ. Κωδ.  :   45500

Πληροφορίες: Ε.Ζητούνη

Τηλέφωνο :  2654360138

Fax : 2654360134

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

& ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

(για ανάρτηση στην ιστοσελίδα ggde.gr)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ

και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Ο Δήμος Δωδώνης, κατ’ εφαρμογή :

1) Της περ. (αα) παρ. 8β του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 ,

2) Της Απόφασης Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β΄)

Θα προβεί στην διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου Μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.) που τηρείται στην Ιστοσελίδα www.mimed.ggde.gr , για την επιλογή τεχνικών υπαλλήλων μελών επιτροπής (τακτικών και αναπληρωματικών) της περ. (αα) παρ. 8β  του άρθρου 221 του Ν.4412/2016, διαγωνισμού έργου.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή τεχνικών υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για την συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ Δ.Δ. ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ – Δ.Δ. ΓΕΩΡΓΑΝΩΝ ΕΩΣ Δ.Δ. ΑΧΛΑΔΕΑΣ», Προϋπολογισμού    498.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α. .

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 - 2020" με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και συγκεκριμένα από την ΣΑ 082/1.

Ο Κωδικός ΣΑΕ του έργου είναι 2018ΣΕ08210018. Το έργο είναι εγγεγραμμένο στον K.A. 64-7323.002 του προϋπολογισμού Δήμου για το έτος 2018 με το ποσό των 498.000,00€

Το έργο αφορά στην βελτίωση της αγροτικής οδού του Δήμου Δωδώνης, Δ.Ε  Λάκκας Σουλίου, που οδηγεί από την Τ.Κ. Δερβιζiάνων στην Τ.Κ. Γεωργάνων και καταλήγει  στην Τ.Κ. Αχλαδέας, συνολικού μήκος 3295m. Μέσω της μελέτης αυτής θα βελτιωθούν η βατότητα και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου.

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη της Αναθέτουσας Αρχής που  είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η επιτροπή του άρθρου 5 της υπ’ αριθ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 Απόφασης , η οποία ορίστηκε σε ετήσια βάση για διεξαγωγή κληρώσεων ΜηΜΕΔ, με την αριθ. 200/2018 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δωδώνης, είναι διμελής και αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους :

Ευαγγελία Ζητούνη Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ

Ευγενία Γεωργαλή Γεωτεχνικός ΠΕ

Με αναπληρωτές τους:

Χαράλαμπος Ρουσόπουλος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Αγγελική Δογορίτη  Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ

Έργο της παραπάνω Επιτροπής είναι η ηλεκτρονική κλήρωση για την επιλογή των μελών της

επιτροπής διαγωνισμού του έργου.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  ΔΕΥΤΕΡΑ 14-01-2019 και ώρα 10:00 π.μ.

μέσω της ιστοσελίδας : www.mimed.ggde.gr

Η παρούσα ανακοίνωση , σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και

Μεταφορών , θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες :

α). του Δήμου :  www.dodoni.gr

β). του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών : www.ggde.gr