Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 05:12

Συναυλία για την Ειρήνη στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης

Μία ακόμη σημαντική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης λίγο πριν εισέλθουμε στην χειμερινή περίοδο.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις επτά το απόγευμα, στο Στάδιο του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης, θα δοθεί "Συναυλία για την Ειρήνη" από την Ιταλοελληνική ορχήστρα Magna Grecia και φημισμένους Αλβανούς μουσικούς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δωδώνης, του Δήμου Φίερι της Αλβανίας, της Περιφέρεια Απουλίας της Ιταλίας και του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στα Ιωάννινα.

Την προηγούμενη μέρα, η ίδια συναυλία θα δοθεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Απολλωνίας στην Αλβανία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Φίερι.

Για τον Δήμο Δωδώνης η διοργάνωση αυτή αποτελεί βήμα για πιο στενή συνεργασία με τον Δήμο του Φίερι που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη κοινών πολιτιστικών δράσεων στους αρχαιολογικούς χώρους Απολλωνίας και Δωδώνης. Με αφορμή μάλιστα την εκδήλωση, ο Δήμος Δωδώνης θα φιλοξενήσει τον Δήμαρχο του Φίερι και τον Περιφερειάρχη Απουλίας