Δήμος Δωδώνης

Δημος Δωδωνης
 
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 11:40

Ο Δήμος Δωδώνης στην Πανηπειρωτική Έκθεση

Ο Δήμος Δωδώνης, δίνει και φέτος το "παρόν" στην Πανηπειρωτική Έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων. Ο Δήμος, με δικό του περίπτερο και σε συνεργασία με το Πνευματικό του Κέντρο και τους πολιτιστικούς φορείς, προβάλλει την περιοχή επιδιώκοντας την εμβάθυνση της συνεργασίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Στο περίπτερο παρουσιάζονται τα Μουσεία του Δήμου, τα σημαντικά Βυζαντινά μνημεία, οι ομορφιές της περιοχής και συνάμα οι δραστηριότητες που αναπτύσσονται και έχουν στο επίκεντρο τον πολιτισμό.

Στο Δήμο, πέρα από το οικουμενικό μνημείο της Αρχαίας Δωδώνης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ήπειρο, ξεχωρίζουν θεματικά μουσεία, αξιόλογα Βυζαντινά μνημεία, και τοπία μοναδικού φυσικού κάλους.

Ο Δήμος Δωδώνης, μαζί με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης, έθεσε φέτος την Πανηπειρωτική υπό την αιγίδα του. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να σταλεί ένα μήνυμα: Της ανάγκης θωράκισης των Δήμων ή της απελευθέρωσής τους από τα κάθε είδους θεσμικά στεγανά, ώστε να συμβάλλουν στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και του παραγωγικού τομέα.

Κι αυτό γιατί, όπως υπογράμμισε ο κ. Ντακαλέτσης, σε μία εποχή όπου βαθαίνει, οι Δήμοι τείνουν να μετατραπούν σε υπηρεσίες αλληλεγγύης και πρόνοιας, προσπαθώντας να ανακουφίστουν τα νοικοκυριά που εξαθλιώνονται.

Η Πανηπειρωτική Έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Σήμερα (Πέμπτη) κι αύριο (Παρασκευή) θα είναι ανοιχτή από τις πέντε το απόγευμα μέχρι δέκα το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι δέκα το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαύγεια MileSTONES logo medium 300x300
Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βρείτε μας...

Αγία Κυριακή Θεριακησίου, 45500 Ιωάννινα
Τηλ: 2654360100 - Fax: 2654360120